Ik krijg veel mensen aan tafel die het niet goed begrijpen. Alles onder controle, hun leven loopt op rolletjes en toch hebben ze blijkbaar niet de discipline om af te vallen. Sommigen schamen zich hiervoor. Als ze bij mij aan tafel komen verwachten ze ze vooral van mij dat ik de stok achter de deur ben.
Dat mag. Maar naast goede informatie, motivatie en advies probeer ik ook de juiste vragen te stellen zodat er blijvend iets kan veranderen.

Wanneer ik jou ga coachen verwacht ik allereerst dat je bereid bent er 100 % voor te gaan. Wanneer je er niet voldoende prioriteit aan kunt geven moet je er namelijk niet aan beginnen. Een verhuizing of nieuwe baan in de planning? Laat dan even alles zoals het is…
Want ik wil niet alleen dat je tijd steekt in het veranderen van je eetpatroon. De rest van je leefpatroon is net zo belangrijk. Wist je bijvoorbeeld dat je gemakkelijk aankomt wanneer je te weinig slaapt? En wanneer je wilt afvallen is bewegen erg belangrijk. Ik wil dan ook dat je minstens zes uur per week stopt in meer bewegen en sporten!

Wanneer je dat ziet zitten dan zal ik je motiveren, gerust stellen, afremmen, oppeppen en je een spiegel voor houden wanneer dat nodig is. Ik wil je helpen patronen te doorbreken en met veel praktische tips het veranderen naar een beter leefpatroon gemakkelijker maken. Natuurlijk kun je niet verwachten dat ik er dag en nacht voor je ben. Maar via de mail en regelmatig een afspraak kunnen we samen je leefpatroon absoluut gunstig veranderen.

Mocht je belangstelling hebben en even willen overleggen? neem contact met mij op.

Afspraak maken