was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Een nieuw boek!

By 10 november 2016 december 2nd, 2016 Geen categorie

Ik ben verhuisd en heb een nieuw boek, ‘(Af)vallen, opstaan en weer doorgaan’. En dat allemaal in één week tijd. Als leefstijlcoach zou ik een ander voor gek verklaren. Maar het is gelukt. En ik ben trots. Op mijn nieuwe huis en vooral op het boek!

Want in vier seizoenen van het TV-programma De Afvallers van SBS6 liet ik mensen gigantisch veel afvallen. En ook in mijn eigen praktijk werden mijn klanten steeds lichter. Die ervaring heeft me geleerd dat afvallen vaak niet de kunst is. Op je lichtere gewicht blijven is de kunst. Daarnaast is er veel veranderd in ‘afvalland’. Tijd voor een gezond tegengeluid na alle discussies de afgelopen maanden over gezond(er) eten vinden Monique Landman en ik. Ik begeleid haar al tien jaar en onze ervaringen staan nu in het boek (Af)vallen, opstaan en weer doorgaan.

Wij beloven dat we doorgaan waar andere afvalboeken stoppen en markeren dat zelfs met een zwarte bladzijde.
Onze ervaringen en nieuwe inzichten van 10 jaar uit praktijk leiden niet alleen tot herkenning. We hebben het samengevat in een bruikbaar model waar mensen zelf direct mee aan de slag kunnen. We confronteren ook door te beschrijven wat afvallers kunnen leren van het afkickproces van verslaafden, zoals het leren dat terugvallen erbij hoort en hoe je daar mee om kan gaan. Monique is openhartig over haar eerlijke strijd tegen de kilo’s en deelt daarin zelfs moedig haar foto’s van tien jaar jojoën.

Feedback die we inmiddels kregen:
“Ik moet gewoon even reageren. Ben een eindje op weg en het is een en al herkenning. En bewijs dat ik op de goede weg ben haha… ”

“Ik ben er heel enthousiast over, volgens mij gaat het veel mensen tot steun zijn en een dieper inzicht in hun eigen (problematische) gedrag opleveren, zonder de zelfhaatgevoelens te ontwikkelen die veel wat zwaardere mensen ervaren bij de hedendaagse crashdiëten.

“Ik vind het erg positief, aangenaam en heel fijn om eens zo’n benadering van het afvallen (en aankomen!) te lezen. Verfrissend, dus.”

We weten inmiddels dat er behoefte is aan een boek wat eindelijk eens echt eerlijk is over afvallen. Want als maar 5 % van de mensen duurzaam afvalt, hoe moeten die andere 95 % zich dan voelen?

Maar vergis je niet. We dagen je uit om toch ook zelf aan de slag te gaan. Want kijk naar rokers. Gemiddeld lukt het hen ook pas bij de derde poging om succesvol te stoppen!

 

Succes,

Yneke

Wil je het lezen?

Je kunt het boek direct bestellen via de website, via de onderstaande knop.
Of bekijk een van mijn andere boeken

 19,95 incl BTWToevoegen aan winkelwagen

Leave a Reply

*