was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Met een bedrijventeam meedoen aan Alpe d’Huzes of ander doel

By 12 november 2017 april 14th, 2018 blog

Een goed doel koppelen aan het stimuleren van een gezonde leefstijl van de werknemers. Steeds meer bedrijven doen dat. Met een bedrijventeam fietsen, zwemmen of lopen en om geld in te zamelen. En ondertussen met een sportief doel de gezondheid bevorderen. En dat straalt uit op de rest van het bedrijf. Er doen dan ook steeds meer bedrijventeams mee aan bijvoorbeeld de Alpe d’HuZes, Tour for Life, Homeride, TourduALS, of Roparun.

Voedingsworkshops voor een topprestatie én gezonde werknemers

Samenwerken voor een goed doel is een mooi uitgangspunt. Maar je wilt als bedrijf natuurlijk wel je medewerkers gezond houden. In enkele voedingsworkshops heb ik voor diverse bedrijven zoals Cladding Partners en Pon uitgelegd hoe je door een goede voedingsstrategie een topprestatie neer kunt zetten. Want je wil die dag natuurlijk ook met je collega’s wat moois neerzetten. Ik laat daarnaast ook graag zien hoe belangrijk een goed eetpatroon is in de voorbereidingsperiode. Omdat er altijd medewerkers zijn die nog een paar kilootjes kwijt willen. Of meer focus willen hebben op een sportieve leefstijl. En daar heb je als het goed is ook wat aan na de prestatie.

Veel informatie op mijn site

Op mijn site heb ik bij de mediatheek veel informatie staan die helpt bij het neerzetten van een sportieve prestatie. Je vindt daar artikelen die gepubliceerd zijn in magazine Fiets of blogs rechtstreeks uit mijn praktijk. Hier vind je de beste tips om af te vallen of wat je moet eten voor en tijdens de prestatie. Omdat ik zelf ook graag fiets weet ik uiteraard ook uit eigen ervaring wat werkt en wat je vooral niet moet doen. Het doel van voedingsworkshops voor jou en je collega’s is dat je zeker weet dat je je goed voorbereidt. En de tips en truuks ook zelf kunt toepassen. Zo leer ik je graag te berekenen wat je nodig hebt aan voeding tijdens de prestatie. Mocht je dan ook belangstelling hebben voor workshops voor jouw bedrijventeam, dan kun je het beste mij even mailen!

 

Yneke Kootstra

Leave a Reply

*