was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Rodersana Obesitas

By 26 november 2012 mei 22nd, 2015 Geen categorie

RoderSana is een verslavingszorginstelling waarbij kwaliteit, resultaat en vertrouwen centraal staan. Met een multidisciplinair team streeft RoderSana naar een duurzame controle van de verslaving. Dit doet zij vanuit een integrale behandelfilosofie waarin wetenschappelijk onderbouwde neurobiologische en –psychologische behandelprincipes zijn ingebed. RoderSana heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en kent geen wachtlijsten.

Mensen met obesitas zullen het herkennen dat obesitas lijkt op een verslaving. Vele wetenschappelijke studies van de laatste jaren laten nu inderdaad zien dat de er veranderingen in de hersenen zijn te zien die richtinge een verslaving wijzen zoals een gok- of shopverslaving. 

Ik werk sinds 2009 bij Rodersana met vele leuke en inspirerende collega’s. Ik vind het dan ook een voorrecht dat we sinds kort ook met de behandeling van obesitas zijn gestart. In Breda verzorgt een multdisciplinair team de individuele aanpak van mensen met overgewicht. Mocht je een vrijblijvend intakegesprek willen dan kun je je aanmelden op de site van Rodersana. 

Source: blog

Leave a Reply

*